Аб універсітэце
Навіны
Анонсы
Віртуальны універсітэт
Арганізацыйная структура
Вышэйшая адукацыя
Аспірантура
Дадатковая адукацыя дарослых
Давузаўскае навучанне
Навука БарДУ
Iнавацыйная дзейнасць
Навуковыя выданні
Навуковыя супольнасці
Навукова-практычныя мерапрыемствы
Аўтаматызаваная сістэма ўліку навуковай актыўнасці ППС універсітэта
МІЖНАРОДНАЕ УЗАЕМАДЗЕЯННЕ
АДУКАЦЫЙНЫЯ ПРАГРАМЫ
МІЖНАРОДНЫЯ ЦЭНТРЫ
ІНФАРМАЦЫЯ
Выхаваўчая работа ва ўнiверсiтэце
АФІША МЕРАПРЫЕМСТВАЎ
НАВІНЫ
МАЛАДОМУ ВЫБАРШЧЫКУ
ПАЗАВУЧЭБНАЯ ДЗЕЙНАСЦЬ
Дзённая форма атрымання адукацыі
Асабісты кабінет студэнта
Дакументы
Расклад заняткаў
Інтэрнаты
Графік працы медычнага здраўпункта
Завочная форма атрымання адукацыі
Камп'ютэрнае тэставанне
Гарачыя лініі
Памяткі студэнту
Дырэктывы Прэзідэнта Рэспублікі Беларусь
Паступленне
Адукацыя
Кошт навучання
Лабараторыя тэхналогіі харчовай вытворчасці з'яўляецца базай як для вучэбнай, так і для пазанавучальнай дзейнасці студэнтаў у рамках выкладаемых дысцыплін «Тэхналогія апрацоўкі харчовых прадуктаў», «Тэхналогія прыгатавання страў і напояў», «Народная кухня», «Электраабсталяванне майстэрняў па абслуговай працы», «Таваразнаўства харчовых прадуктаў», садзейнічае ўдзелу студэнтаў у выкананні навукова-даследчых і іншых відаў творчых работ.
Вучэбная дзейнасць студэнтаў у лабараторыі арганізуецца ў адпаведнасці з навучальнымі праграмамі па дысцыплінах, патрабаваннямі тэхнікі бяспекі і пажарнай бяспекі, а таксама Правіламі і нормамі санітарна-тэхнічных умоў працы.
Лабараторыя стварае ўмовы для фарміравання ў студэнтаў практычных навыкаў падрыхтоўкі розных страў, першаснай і цеплавой апрацоўкі харчовых прадуктаў, сервіроўкі стала і правілаў падачы страў у ходзе практычных і лабараторных заняткаў.
Асноўнымі напрамкамі работы лабараторыі з'яўляюцца: развіццё вучэбна-матэрыяльнай базы; удасканаленне адукацыйнага працэсу; навукова-метадычная работа; навукова-даследчая работа; вучэбна-метадычная работа; выхаваўчая работа сярод студэнтаў.
Для фарміравання ў студэнтаў практычных навыкаў падрыхтоўкі розных страў, першаснай і цеплавой апрацоўкі харчовых прадуктаў, сервіроўкі стала і правілаў падачы лабараторыя тэхналогіі харчовай вытворчасці абсталявана электраабсталяваннем (электрапліты, паветраачышчальнікi электрычныя бытавыя, электрычныя бытавыя назапашвальныя воданагравальнікі, халадзільнікі-маразільнікі, ЗВЧ-печы, машына пральная бытавая аўтаматычная, машыны кухонныя электрычныя, фрыцюрніца, блендеры), электрапрыборамі (электрачайнікі, кававарка, электраміксеры), неабходным інвентаром і посудам.
Лабараторна-практычныя заняткі па тэхналогіі падрыхтоўкі ежы ўяўляюць сабой злучнае звяно паміж тэарэтычным і вытворчым навучаннем. Практычная дзейнасць студэнтаў носіць творчы характар, спрыяе набыццю і актыўнаму выкарыстанню ведаў, фарміраванню тэхналагічнай культуры.
План работы лабараторыi тэхналогіі харчовай вытворчасці на 2025/2026 вучэбны год
Вынікі дзейнасці лабараторыi тэхналогіі харчовай вытворчасці за 2024/2025 вучэбны год
Абiтурыент БарДУ
Бібліятэка БарДУ
Рэпазіторый БарДУ
Сховішча электронных рэсурсаў
Інстытут павышэння кваліфікацыі і перападрыхтоўкі
Сайты кафедр унiверсiтэта
Сайт педагога-псіхолага БарДУ
Часопісы БарДУ
Тэксты НПА, якія рэгламентуюць дзейнасць універсітэта
Цэнтр ідэй і практык у мэтах устойлівага развіцця
Віртуальны ўніверсітэт
Канференцыi БарДУ
Адасобленае падраздзяленне «Цэнтр трансферу тэхналогій»
Сістэма ўліку публікацый і праектаў
Адукацыйны партал БарДУ