Аб універсітэце
Навіны
Анонсы
Віртуальны універсітэт
Арганізацыйная структура
Вышэйшая адукацыя
Аспірантура
Дадатковая адукацыя дарослых
Балонскі працэс
Давузаўскае навучанне
Навука БарДУ
Iнавацыйная дзейнасць
Навуковыя выданні
Навуковыя супольнасці
Навукова-практычныя мерапрыемствы
Аўтаматызаваная сістэма ўліку навуковай актыўнасці ППС універсітэта
МІЖНАРОДНАЕ УЗАЕМАДЗЕЯННЕ
АДУКАЦЫЙНЫЯ ПРАГРАМЫ
МІЖНАРОДНЫЯ ЦЭНТРЫ
ІНФАРМАЦЫЯ
Выхаваўчая работа ва ўнiверсiтэце
АФІША МЕРАПРЫЕМСТВАЎ
НАВІНЫ
МАЛАДОМУ ВЫБАРШЧЫКУ
ПАЗАВУЧЭБНАЯ ДЗЕЙНАСЦЬ
Дзённая форма атрымання адукацыі
Асабісты кабінет студэнта
Дакументы
Расклад заняткаў
Інтэрнаты
Завочная форма атрымання адукацыі
Тэсціраванне студэнтаў, прадугледжанае навучальнымі планамі
Графік працы медычнага здраўпункта
Гарачыя лініі
Памяткі студэнту
Паступленне
Адукацыя
Кошт навучання
Лабараторыя з'яўляецца базай як для вучэбнай, так і для пазанавучальнай дзейнасці студэнтаў у рамках выкладаемых дысцыплін «Тэхналогія прыгатавання ежы», «Беларуская нацыянальная кухня», «Абсталяванне харчовай вытворчасці», «Таваразнаўства харчовых прадуктаў», садзейнічае ўдзелу студэнтаў у выкананні навукова-даследчых і іншых відаў творчых прац.
Вучэбная дзейнасць студэнтаў у лабараторыі арганізуецца ў адпаведнасці з вучэбнымі праграмамі па дысцыплінах, патрабаваннямі тэхнікі бяспекі і пажарнай бяспекі, а таксама правіламі і нормамі санітарна-тэхнічных умоў працы.
Лабараторыя стварае ўмовы для фарміравання ў студэнтаў практычных навыкаў прыгатавання розных страў, першаснай і цеплавой апрацоўкі харчовых прадуктаў, сервіроўкі стала і правіл падачы страў у ходзе практычных і лабараторных заняткаў.
Асноўнымі напрамкамі работы лабараторыі з'яўляюцца: развіццё вучэбна-матэрыяльнай базы; удасканаленне адукацыйнага працэсу; навукова-метадычная работа; навукова-даследчая праца; вучэбна-метадычная работа; выхаваўчая работа сярод студэнтаў.
Для фарміравання ў студэнтаў практычных навыкаў прыгатавання і розных страў, першаснай і цеплавой апрацоўкі харчовых прадуктаў, сервіроўкі стала і правіл падачы лабараторыя тэхналогіі харчовай вытворчасці абсталявана электраабсталяваннем (электрапліты, паветраачышчальнікі электрычныя бытавыя, электрычныя бытавыя назапашвальныя воданагравальнікі, халадзільнікі-маразільнікі, ЗВЧ-печы, машына пральная бытавая аўтаматычная, машыны кухонныя электрычныя, фрыцюрніца, блендэры), электрапрыборамі (электрачайнікі, кававарка, электраміксеры), неабходным інвентаром і посудам.
Лабараторна-практычныя заняткі па тэхналогіі прыгатавання ежы ўяўляюць сабой злучальнае звяно паміж тэарэтычным і вытворчым навучаннем. Практычная дзейнасць студэнтаў носіць творчы характар, спрыяе набыццю і актыўнаму выкарыстанню ведаў, фарміраванню тэхналагічнай культуры.
План работы лабараторыi тэхналогіі харчовай вытворчасці на 2023-2024 вучэбны год
Вынікі дзейнасці лабараторыi тэхналогіі харчовай вытворчасці за 2022-2023 вучэбны год
Абiтурыент БарДУ
Бібліятэка БарДУ
Рэпазіторый БарДУ
Сховішча электронных рэсурсаў
Інстытут павышэння кваліфікацыі і перападрыхтоўкі
Сайты кафедр унiверсiтэта
Сайт педагога-псіхолага БарДУ
Часопісы БарДУ
Тэксты НПА, якія рэгламентуюць дзейнасць універсітэта
Цэнтр ідэй і практык у мэтах устойлівага развіцця
Віртуальны ўніверсітэт
Канференцыi БарДУ
Адасобленае падраздзяленне «Цэнтр трансферу тэхналогій»
Сістэма ўліку публікацый і праектаў
Адукацыйны партал БарДУ