Аб універсітэце
Навіны
Анонсы
Віртуальны універсітэт
Арганізацыйная структура
Вышэйшая адукацыя
Аспірантура
Дадатковая адукацыя дарослых
Балонскі працэс
Давузаўскае навучанне
Навука БарДУ
Iнавацыйная дзейнасць
Навуковыя выданні
Навуковыя супольнасці
Навукова-практычныя мерапрыемствы
Аўтаматызаваная сістэма ўліку навуковай актыўнасці ППС універсітэта
МІЖНАРОДНАЕ УЗАЕМАДЗЕЯННЕ
АДУКАЦЫЙНЫЯ ПРАГРАМЫ
МІЖНАРОДНЫЯ ЦЭНТРЫ
ІНФАРМАЦЫЯ
Выхаваўчая работа ва ўнiверсiтэце
АФІША МЕРАПРЫЕМСТВАЎ
НАВІНЫ
МАЛАДОМУ ВЫБАРШЧЫКУ
ПАЗАВУЧЭБНАЯ ДЗЕЙНАСЦЬ
Дзённая форма атрымання адукацыі
Асабісты кабінет студэнта
Дакументы
Расклад заняткаў
Інтэрнаты
Завочная форма атрымання адукацыі
Графік працы медычнага здраўпункта
Гарачыя лініі
Памяткі студэнту
Паступленне
Адукацыя
Кошт навучання
Выязны семінар-вучоба для актывістаў універсітэта прайшоў на базе ААТ «Савушкін прадукт» у г. Брэсце. Суарганізатарам семінара выступіў Баранавіцкі гарадскі выканаўчы камітэт. Для студэнтаў было арганізавана наведванне вытворчых памяшканняў і лагістычнага цэнтра, а таксама дэгустацыя прадукцыі прадпрыемства.
Велізарнае ўражанне зрабілі на ўдзельнікаў тэхналогіі і спосабы перапрацоўкі, вырабу і збыту малочных прадуктаў. Напрыклад, на працягу сутак прадпрыемства перапрацоўвае каля 3 тон малака, а збыт прадукцыі ажыццяўляецца праз кампутарызаваны лагістычны цэнтр, загрузка адной машыны ажыццяўляецца на працягу 20 хвілін.
ААТ «Савушкін прадукт» - лідар малочнай галіны Рэспублікі Беларусь, адзін з найбуйнейшых вытворцаў натуральнай малочнай прадукцыі Усходнееўрапейскага рэгіёну. Кампанія не толькі ўзначальвае рэйтынг эфектыўна працуючых прадпрыемстваў харчовай галіны краіны, але і вось ужо больш за 15 гадоў з’яўляецца фаварытам спажывецкіх пераваг беларусаў. А прадукцыя кампаніі атрымлівае прызнанне на міжнародным узроўні і вышэйшыя ўзнагароды ў такіх аўтарытэтных конкурсах, як Superior Taste Award (Бельгія) і Monde Selection (Бельгія).
У кампаніі прымяняюцца лепшыя ў сусветнай малочнай індустрыі тэхналогіі вытворчасці, якія дазваляюць забяспечваць досыць працяглыя тэрміны прыдатнасці натуральных малочных прадуктаў без прымянення кансервантаў пры строгім захаванні тэмпературных рэжымаў транспарціроўкі і захоўвання ад +2 да +6 ° С.
Кампанія ажыццяўляе экспарт прадукцыі больш чым у 30 краін свету.
Абiтурыент БарДУ
Аддзел дыстанцыйнага навучання
Бібліятэка БарДУ
Рэпазіторый БарДУ
Сховішча электронных рэсурсаў
Інстытут павышэння кваліфікацыі і перападрыхтоўкі
Сайты кафедр унiверсiтэта
Сайт педагога-псіхолага БарДУ
Часопісы БарДУ
Тэксты НПА, якія рэгламентуюць дзейнасць універсітэта
Цэнтр ідэй і практык у мэтах устойлівага развіцця
Віртуальны ўніверсітэт
Канференцыi БарДУ
Адасобленае падраздзяленне «Цэнтр трансферу тэхналогій»
Сістэма ўліку публікацый і праектаў
Адукацыйны партал БарДУ